۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۳:۵۲

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان سمنان:

۱۲۰ عنوان برنامه هفته معلم در استان سمنان برگزار می‌شود

۱۲۰ عنوان برنامه هفته معلم در استان سمنان برگزار می‌شود

سمنان- مدیرکل آموزش‌وپرورش استان سمنان، بابیان اینکه ۱۲۰ ویژه‌برنامه در هفته معلم برگزار می‌شود، گفت: محوریت تمام این برنامه‌ها تقدیر از مقام معنوی معلمان خواهد بود.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد دستورانی پیش از ظهر سه‌شنبه در حاشیه مراسم زنگ سپاس از معلم در سمنان، ضمن تأکید بر برگزاری ۱۲۰ ویژه‌برنامه هفته معلم، تأکید کرد: این برنامه‌ها شامل تقدیر از معلمان، زنگ سپاس، همایش روز معلم، برگزاری همایش شهید مطهری، نمایشگاه‌های هفته معلم، برنامه‌های جانبی و سخنرانی و ... هستند که با محوریت تجلیل از مقام معلم برگزار می‌شوند.

وی افزود: محوریت این برنامه‌ها مانند برنامه زنگ سپاس که امروز سه‌شنبه در دبیرستان شهید بهشتی سمنان به‌صورت نمادین برگزار شد، تجلیل از مقام شامخ معلمان به‌مثابه تأثیرگذارترین اقشار جامعه محسوب می‌شود.

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان سمنان، بابیان اینکه زنگ سپاس هم‌زمان در یک هزار مدرسه استان به صدا درآمد، گفت: یکی از ویژگی‌های برنامه‌های هفته معلم در سال جاری، مانند برنامه نمادین زنگ سپاس، دانش‌آموز محور بودن است که در واقع برنامه‌هایی از سوی دانش آموزان باهدف تقدیر از مقام معلم برگزار می‌شود.

برگزاری همایش بینش مطهر

دستورانی تأکید کرد: معلمان همواره به دلیل رسالتی که در تربیت نسل آینده ایران اسلامی بر عهده‌دارند، شایسته تقدیر هستند. شغل این قشر، شغل انبیاء و اولیاءالله محسوب می‌شود و به دلیل انسان‌ساز بودن رسالتشان، در زمره مقربان درگاه الهی هستند.

وی بیان کرد: اداره کل آموزش‌وپرورش استان سمنان با درک اهمیت رسالت معلمان در تدوین برنامه‌های ویژه هفته معلم، جایگاه این شغل الهی را نیز در نظر گرفته است.

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان سمنان از برگزاری همایش بینش مطهر، با موضوع سیره علمی و عملی استاد شهید مرتضی مطهری نیز در سراسر استان خبر داد و گفت: برگزاری ۱۶ همایش زنجیره‌ای در استان برای هفته معلم تدارک دیده‌شده است.

کد مطلب 4285945

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha